ΠροσοχήΕγώ η Βασιλική Αγγελίδη, σας ανακοινώνω με κάθε νόμιμο μέσο ότι:
Με το υπ' αριθμόν 8133 συμβόλαιό μου το οποίο έγινε στη συμβολαιογράφο του συνεταιρισμού Αφροδίτη Φλουδοπούλου στις 9/2/1996, ο Νικόλαος Αγγελίδης είναι μέλος του παραθεριστικού συνεταιρισμού Ερωδιός ΣΥΝΠΕ και η Βασιλική Αγγελίδη, βάσει του ειδικού πληρεξουσίου 24486 στις 10/11/2008 από τον Νικόλαο Αγγελίδη και τον Αθανάσιο Αγγελίδη, παρέχει την πληρεξουσιότητα και το δικαίωμα όπως καθ' αυτών και για λογαριασμό τους, εκπροσωπεί ή ψηφίζει για όλα τα θέματα του συνεταιρισμού Ερωδιός την μητέρα του Βασιλική Αγγελίδου.

Συνεπώς, ψεύδονται ασυστόλως όταν λένε ότι ο Νικόλαος Αγγελίδης δεν είναι μέλος.

Βάσει εισαγγελικής εντολής στις 15/4/2011 με αριθμό πρωτοκόλλου 48075, ζητήσαμε τα ονόματα των ψηφισάντων μελών που παρευρέθησαν στην συνέλευση για την παράταση του συνεταιρισμού επ' αόριστον στις 14/2/2008 και το Δ.Σ. μας απάντησε ότι τα έχουν καταστρέψει.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Δεν ζητήσαμε τα ψηφοδέλτια, ζητήσαμε το βιβλίο το μεγάλο το κοτσωμένο που υπογράφουμε όταν πηγαίνουμε στις συνελεύσεις, που φαίνονται οι παρουσίες των μελών και μας είπαν ότι το έχουν καταστρέψει ενώ είναι υποχρεωμένοι να το φυλάσσουν απαραίτητα.
Χωρίς αυτό δεν έχουν νομιμοποιητικά στοιχεία για την παρουσία τους. Δεν είναι νόμιμοι.
Επίσης ούτε το ΥΠΕΧΩΔΕ ενημερώθηκε για την ψηφοφορία και την άκυρη παράταση επ' αόριστον.